Tag: Bashkia Finiq

Browse our exclusive articles!

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Finiq: pastrimi i shtratit të lumit me qëllim lehtësimin e ujitjes së fushave

Është në vazhdim e sipër pastrimi i kanaleve vaditëse nga sektori i ujitjes dhe kullimit i bashkisë Finiq në komunitetet Tremul dhe Çaush. Punimet...

Bashkia Finiq: Përmirësimi i rrjetit rrugor, akses më i sigurt për qytetarët

-Ndërhyrje në pikat kyçe të rrjetit të brëndshëm rrugor është realizuar nga Sektori i infrastrukturës i Bashkisë Finiq së fundmi në komunitetet Livadhja dhe...

Më në fund…

Shërbimi Teknik i Bashkisë Finiq, përgjegjëse për projektet e infrastrukturës dhe ndërtimit të rrugëve, realizuan punime për shtrimin e rrugës në Manastirin e Kostarit,...

Ndërhyrje për riparimin e rrugëve të brendëshme të fshatit malor të Shëndreut

Ditët e fundit Shërbimi i Infrastrukturës i Bashkisë Finiq u ndodh në fshatin e thellë të Shëndreut, ku po kryen punime shtrimi me beton...

Dita e Dritës dhe Ujit të Bekuar në bashkinë Finiq, kryqi u kap nga 15- vjeçari Panajot Stavro nga Aliko.

Finiq: Dita e Dritës dhe e Ujit të Bekuar në bashkinë e Finiqit është shoqëruar sot nga ceremoniali tradicional i Dritës dhe hedhjes së...

Popular

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Skulptori Odise Papa, krijuesi i jetës së pandjeshme, mjeshtër i gdhendjes artistikisht të mermerit….(Video)

Nga Shpresa Dine Odisea Papa, është skulptori sarandiot, që njihet...