Turizëm

Mbërrin në Sarandë kroçera e parë me turistë për këtë sezon(Video)

Saranda sot gumëzhin nga turistët e huaj. E theksuam edhe dje kur përgatitëm kronikën , se Saranda nuk i ngjan asnjë viti të mëparshëm për...

Plazhi i Krorëzës: Një parajsë në bregdetin shqiptar ( VIDEO )

Me siguri nuk është një plazh shumë i dëgjuar për shumicën e turistëve shqiptërë dhe të huaj, dhe aq më pak i vizituar. Plazhi...

Tempulli i kultit ilir në Butrint: Gjetja e re arkeologjike që ndryshon historinë e vendit të lashtë

Edhe pse Butrinti është një sit arkeologjik i njohur dhe i vlerësuar nga komuniteti akademik dhe turistët e huaj, ka ende disa gjëra që...

Syri i kaltër: Magjia e ngjyrës së pafundme dhe sekretet nën ujë

Syri i kaltër në Sarandë është një nga mrekullitë më të bukura natyrore të Shqipërisë. Përtej pamjes së tij të jashtëzakonshme dhe ujit të...