Sport

Si, kur dhe kush propozoi për emrin e ekipit të Futbollit “Bistrica”.Intervistë me Kli Koçin( Video)

Themistokli Koçi ose Kliu siç i thërisnin delvinjotët,vjen sot para jush në një rëfim tejet interesant nëpërmjet dy intervistave emocionuese të v. 2019 dhe...

Dy legjenda të Bistricës Spiro dhe Berti Xhimo(Video)

Në vazhdën e transmentimeve të ciklit "Me futbollistët delvinjot nëpër vite", emision i mundësuar nga sarandalife.al dhe Bashkia Delvinë dhe në veçanti e Kryetares...

Me ish futbollistin dhe trajnerin e ekipit të futbollit “Bistrica” Turabi Bajo( Video)

sarandalife.al do të filloj të transmentojë një cikël me intervista të ish trajnerëve dhe futbollistëve delvinjot të ekipit të "Bistricës". Ky transmentim do...

Atleti Alush Çukari përshkoi me vrap në distancën Sarandë – Delvinë në përkujtim të artistes Hajrie Rondo Veizi( Video).

Në përkujtim të artistes delvinjote Hajrie Rondo Veizi sot atleti Alush Çukari ka përshkuar sot me vrap distancën Sarandë - Delvinë. U nis nga sheshi...

Fillim i mbarë për këtë vit nga atleti sarandiot, Alush Çukari(Video)

Majlinda Qilimi Atleti sarandiot Alush Çukari përshkoi sot me vrap rrugën Sarandë - Delvinë. I motivuar nga figura e aktores Hajrie Rondo e në kujtim të...