Sociale

NJERIU QE LA GJURMË NË MESOPOTAM…

Sot në mengjes Xha Remziu e soditi për herë të fundit fshatin e tij të dashur Mesopotam. Aty nga veranda e bukur, me flladin...

Finiq, përfundon regjistrimi fillestar në Bashkinë e minoritetit jepen jepen certifikatat e para onlinë.

Drejtori i Përgjithshëm i Kadastrës Artan Lame këtë fundjavë ka qenë në Finiq për të dorëzuar certifikatat e para të pronësisë në mënyrë elektronike. I...

Në Ditën Ndërkombëtare të Jetimëve Shqiptarë

Sot në këtë ditë të shënuar unë si Deputet i qytetit të Sarandës por dhe si një prind dhe Mjek dua të uroj të...

Arrestohet shqiptari që dhunoi një mace në Edipsos, në një tavernë peshku

Pasditen e së hënës u arrestua një i ri shqiptar 30 vjeç, i cili u shfaq në një video duke joshur një mace endacake...

Rregulla të reja për peshkimin

Ministrja e Bujqësisë, Frida Krifca ka publikuar udhëzimin në lidhje me peshkimin dhe mjetet që një person duhet të ketë me vete para se...