Reportazhe

Në Dhivrin sot por edhe të tërmetit dje…Reportazh (Video)

Dhivri, sot në juridiksion të bashkisë Finiq, ështē fshati që ka pësuar ndryshime cilësore, kryesisht nëpër banesa, ndryshime këto që banorët i kanë realizuar...

NOA- Seminar trainues me fermerët e Xarrës (Video)

NOA, ka zhvilluar një seminar këshillues, në Xarrë, për të informuar fermerët e zonës mbi produktivitetin e farave të të mbjellave dhe efektin e...

Me Sokol Abazaj, emigrantin që asnjëherë nuk hoqi dorë nga vendi i tij

  Ku lindi dhe u rrit deri sa u largua prej tij në vitet 1990 me ndryshimin e sistemit ! Sokol Abazaj, nuk janë të...