Individualitete

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e punës. Sot Spiro Qirjaqi ose usta Bili, siç e quajnë në zonë, është 92-vjeç dhe...

Sotir Klironomi, mjeshtri i motorrave të ish-Parkut Automobolistik të Sarandës.(Video)

Sotir Klironomi, mjeshtri i djeshëm i Parkut në Sarandë edhe sot, edhe pse pensionist e ka pasion artin e tij. Në atë mjedisin...

Bashkia Delvinë nderon Vera Çeçon (Video aktiviteti)

Të dielën, Bashkia Delvinë nderoi me titullin “Qytetar Nderi” një nga gratë me shembullore të biznesit dhe jetës qytetare aty, Vera Çeço. Në një event...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHËM, PO AQ SA I GUXIMSHËM (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi u nderua nga Këshilli i Qarkut Vlorë, si “Personalitet i Shquar”. Kjo bisedë e shkurtuar, e...

LAMTUMIRË ARISTIDH BUZI… Nga Zaho Vasili

Shok, miq, intelektual që e kanë njohur dhe kanë punuar bashkë me biblotekarin e famshëm, unikal në rajonin e Jugut të vëndit Aristidh Buzin,...