Kujtesë

Personazh: Fletë pas flete: një jetë-libër si e Koçi Vasit, dokumentar (Video)

Jeta e njeriut, varësisht si jetohet, mund të jetë dhe një histori për t’u rrëfyer për brezat. Koçi Vasi të tillë e kishte. Familja...

Saranda dhe sarandiotë intelektualë ndër vite në librin “Qytetit të lindjes-SARANDA” me autor Prof.dr Josif Papagjoni VIDEO

Promovimi i librit “Qytetit të lindjes-SARANDA” me autor djalin sarandiot, Prof. dr. Josif Papagjoni ishte veprimtaria e paradites së sotme që mblodhi bashkë intelektualë...

Përkujtohet 7 prilli i v. 1939 (Video)

Në sallën e Komitetit të Veteranëve dhe e pasardhësve të tyre, u përkujtua 7 prilli i vitit 1939, pushtimi i shqipërisë dhe i Sarandës...

Ballafaqim dokumenta italiane dhe deshmimtar okular për 7 prillin 1939 në Sarandë (Video)

Ç'thonë  dokumentat italiane pë pushtimin italian të Sarandës më 7 prill dhe rëmimi intaresant i dëshmimtarit okular të asaj dite z. Spir Koça, athere...

Kalvari i gjatë i Kosovës për pavarësinë (Video -intervist 16.02.2008)

Një ditë para shpalljes të pavarësisë së Kosovës, në studion e TV Jonit, përgjegjësi i Muzeut të Sarandës z. Vladimir Kodhelaj jep një intervistë...