admin

218 POSTIME

Exclusive articles:

Tempulli i kultit ilir në Butrint: Gjetja e re arkeologjike që ndryshon historinë e vendit të lashtë

Edhe pse Butrinti është një sit arkeologjik i njohur dhe i vlerësuar nga komuniteti akademik dhe turistët e huaj, ka ende disa gjëra që...

Syri i kaltër: Magjia e ngjyrës së pafundme dhe sekretet nën ujë

Syri i kaltër në Sarandë është një nga mrekullitë më të bukura natyrore të Shqipërisë. Përtej pamjes së tij të jashtëzakonshme dhe ujit të...

Njoftim : Shitje trualli

Shitet 3000 m2 Truall në Qytetin e Sarandës me Certifikatë Pronësije, ndodhet përballë Konviktit të Universitetit me Koficent Ndërtimi 2.8, lartësia 6 kate 21...

Njoftim!

Të nderuar ndjekës të portalit sarandalife.al. Ju njoftojme se duke filluar nga sot e në vazhdim, PORTALI ynë do të ketë një RUBRIKË të RE...

𝐒𝐊𝐈𝐍-𝐔𝐏✨: 𝐍𝐉𝐄 𝐊𝐎𝐍𝐂𝐄𝐏𝐓 𝐈 𝐑𝐈 𝐈 𝐁𝐔𝐊𝐔𝐑𝐈𝐒𝐄 𝐕𝐉𝐄𝐍 𝐍𝐄 𝐁𝐀𝐋𝐋𝐊𝐀𝐍🌎

Sipas studimeve te shkencëtarve që kanë bashkëpunuar në krijimin e 𝐒𝐊𝐈𝐍-𝐔𝐏 benefitet për lëkurën janë: • +193% hidratim se sa para përdorimit të 𝐒𝐊𝐈𝐍-𝐔𝐏 në...

Breaking

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Skulptori Odise Papa, krijuesi i jetës së pandjeshme, mjeshtër i gdhendjes artistikisht të mermerit….(Video)

Nga Shpresa Dine Odisea Papa, është skulptori sarandiot, që njihet...
spot_imgspot_img