Njoftim!

- Advertisement -

Të nderuar ndjekës të portalit sarandalife.al.

Ju njoftojme se duke filluar nga sot e në vazhdim, PORTALI ynë do të ketë një RUBRIKË të RE me titull: ” ZËRI JUAJ NË PORTALIN TONË”.

Nëpërmjet kësaj rubrike, ju do të keni mundësi (në qoftë se do dëshironi), të shprehni mendimet tuaja, sugjerime, kritika, shqetësime, vërejtje, lavdërime, kënaqësinë që ndjeni për arritje të ndryshme, personale, familjare, komunitare etj.

Këto ju mund ti paraqesni në portalin tonë me postime, video, mesazhe, audio duke i nisur në WhatsApp në numrin e telefonit që gjëndet në faqen tonë.

Ju vëmë në dijeni se kundrejt ligjeve të shtetit shqiptar dhe dëshirës tuaj ne do të ruajmë anonimatin.

Ju faleminderit.
#sarandalifeal #sarandahotels #sarandaalbania #qytetar #shqetesime # arritje #mendime #kritika #sugjerime #falenderim

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...