Tag: Kristo Kiço

Browse our exclusive articles!

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Bashkia Finiq në gadishmëri për riparimin e dëmeve nga rreshjet e shiut

Dëme të mëdha janë shkaktuar ditët e fundit në bashkinë e Finiqit pas fenomeneve të rënda atmosferike që goditën zonën. Lumenjtë kanë dalë nga shtrati...

Përfaqësues të bashkisë së Agias, Larisa mirëpriten nga Bashkia Finiq

Një delegacion shumë anëtarësh i Bashkisë  së Agias, Larisa, u prit nga Kryetari i Bashkisë Kristo Kiço, të enjten, më 9 dhjetor në Bashkinë ...

Rrugët e fshatit Karoq shtrohen me beton nga vetë banorët

Kanë përfunduar punimet për hedhjen e 60 m3 (beton) për rrugët e brendshme në fshatin e Karoqit pak ditë më parë, pas inisiativës së...

Kristaq Kiço ju dhuron fëmijëve romë artikuj shkollorë

Kryetari i Bashkisë së Finiqit Kristo Kiço shpërndau sot për nxënësit e komunitetit rom të Vrionit artikuj shkollorë dhe veshmbathje. Me këtë rast ,...

Rruga e “Syrit të Kaltër”, kur do të jetë gati?

Vazhdon  rikonstruksioni i rrjetit rrugor në “Syrin e Kaltër”, nga buxheti i shtetit, i cili përfundon brenda vitit 2022. Një nga destinacionet më të bukura ...

Popular

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Skulptori Odise Papa, krijuesi i jetës së pandjeshme, mjeshtër i gdhendjes artistikisht të mermerit….(Video)

Nga Shpresa Dine Odisea Papa, është skulptori sarandiot, që njihet...