Tag: Bashkia Delvinë

Browse our exclusive articles!

Pas shumë vitesh i munguar… më në fund inagurohet…

Pas shumë vitesh sa i munguar aq edhe i kërkuar më në fund u inagururua dy ditë më parë në Delvinë Muzeu Historik e...

“Një i nënës, të tjerë të njerkës”, shqetësimi i dy banorëve në pallatin në Delvinë

Shqetësuese është situata në një pallat dykatësh në qendër të qytetit të Delvinës, pallat me jetë ndërtimi të para viteve ‘90. Në këtë pallat...

Majlinda Qilimi:” Po vazhdojmë punën për rikthimin e muzeut”

Më 18 maj, në Ditën Ndërkombëtare të Muzeve, Bashkia Delvinë ka dhënë lajmin se ishin në fazat paraprake të hapjes së Muzeut Lokal të...

Çfarë i kërkuan banorët e Bamatatit Këshillit Bashkiak Delvinë?

Ditën e sotme, u zhvillua dëgjesa e radhës për Projekt Buxhetin 2022 me banorët e fshatit Bamatat. Kërkesat që ngritën banorët e fshatit Bamatat: 1. Të...

Popular

Ramis Husi nënprefekti i ri në Sarandë. Mirosh Birjani sekretar organizativ i PS, Sarandë (Video)

Ramis Husi është tashmë nënprefekti i Sarandës. Ramis Husi...

Merr flakë magazina në katin e parë të një objekti 5-katësh në Metoq (Video)

Një zjarr ka rënë në një magazinë me materiale...

Video – dokument: Momenti i përplasjes së dy trenave në Tempe

Treni komercial dhe ai i pasagjerëve u përplasën në...