Tag: ASHK Sarandë

Browse our exclusive articles!

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Fëmija i parë për 2022 vajzë. Jetë të gjatë e pastë këmbën e mbarë!

Ajla ështē fëmija i parë që lindi ditën e dytë të 2022, kur ende vazhdonte trokitja e gotave të vitit që kish trokitur....

Sarandioti Noti Llambraqi, ky sfinks që sfidoi vdekjen

Panajot Llambraqin, ose Notin, e njohin të gjithë sarandiotët.Bëhet fjalë për duarartin e heshtur Noti Llambraqi, i cili kur ishte ende dhjetëvjecar nisi...

ASHK Sarandë:”Këta janë 58 qytetarët e Ksamilit që certifikatën e pronësisë e gjejnë te E-Albania”

ASHK Sarandë përmes një njoftimi në Facebook u ka bërë të ditur qytetarëve të Ksamilit se si duhet të veprojnë për të marrë certifikatën...

ASHK Sarandë:”Gati 47 certifikata pronësie, paraqituni ti tërhiqni”

  Agjensia Shtetërore e Kadastrës Sarandë lajmëron se 47 pronarë kanë gati certifikatat e pronësisë dhe mund ti tërheqin ato pranë zyrës së ASHK Sarandë. "Qytetarët...

ASHK Sarandë:”Gati 20 certifikata pronësie, paraqituni ti merrni”

  𝐍𝐉𝐎𝐅𝐓𝐈𝐌! "Qytetarët që gjejnë emrin në listën e mëposhtme, janë të lutur të paraqiten pranë Drejtorisë Vendore të ASHK-së Sarandë, për tërheqjen e certifikatave të...

Popular

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Skulptori Odise Papa, krijuesi i jetës së pandjeshme, mjeshtër i gdhendjes artistikisht të mermerit….(Video)

Nga Shpresa Dine Odisea Papa, është skulptori sarandiot, që njihet...