Tag: sarande

Browse our exclusive articles!

Çfarë mendojnë në Ksamil për sezonin dhe buxhetin e ri?

Mesditën e sotme në Ksamil është zhvilluar me biznese, operatorë dhe banorë takimi për dëgjesën me tematikë sezoni turistik dhe buxheti për 2022. Takimi...

Drejt Prokurorisë rasti i Konispolit, Ina Zhupës iu shtuan 10 vota

Kreu i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, përmes një konference për media nga ambientet e KQZ-së, renditi disa nga parregullsitë e zgjedhjeve të...

Popular

Parkimet e gabuara problem shqetësues ne qytet

Masa ndëshkuese për shkelësit në parkimet e gabuara, që...

Shkrumbohet baranga në Shelegar, shkak telat e energjisë mbi çati

Ndërhyrja në kohë e sherbimit zjarrfikës të Sarandës ka...