Tag: Mirela Kumbaro

Browse our exclusive articles!

Nga 1 qershori, në Ditën e Fëmijëve, dhe në emër të Fëmijëve, do të ndalohet përdorimi i qeseve plastike njëpërdorimshme

-Merr trajsen, çantat prej cope, torbat shumeperdorimshe! Sepse qeset plastike njëpërdorimshme prej 1 qershorit hiqen nga qarkullimi. Sot në Komisionin për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin...

Ministrja Kumbaro e Prefekti Mamaj inspektojnë punimet e rrugës tek Syri i Kaltër…

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe prefekti i Qarkut të Vlorës, Flamur Mamaj, u ndodhën ditën e premte në bashkinë e Finiqit,...

Ministrja Kumbaro del shëtitje me çiftin Kadare në “Paris”

Gjeniu i letrave shqipe Ismail Kadare është rikthyer në Gjirokastër, në qytetin ku lindi 85 vite më parë. Në këto foto të publikuar nga...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...