Tag: Dolceacqua

Browse our exclusive articles!

Fshati i bukur mesjetar i Italisë që duket si… i rremë!

Italia ka fshatra të mrekullueshëm, vendbanime mesjetare me elemente unike arkitekturore dhe ndërtesa tradicionale që i bëjnë përshtypje çdo vizitori. Shembull tipik është fshati Dolceacqua...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...