Uncategorized

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e saj artistik, do të  përfaqësojë Sarandën në fillim të muajit maj në një takim kulturor...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e saj artistik, do të  përfaqësojë Sarandën në fillim të muajit maj në një takim kulturor...

Ballafaqim dokumenta italiane dhe deshmimtar okular për 7 prillin 1939 në Sarandë (Video)

Ç'thonë  dokumentat italiane pë pushtimin italian të Sarandës më 7 prill dhe rëmimi intaresant i dëshmimtarit okular të asaj dite z. Spir Koça, athere...

Policja që suprizon si këngëtare( Video)

Behije Dida, sarandiotja që shërben në rradhët e policisë së shtetit, por njëkohësisht shfaqet dhe si këngëtare e polifonisë labe dhe e këngëve popullore...

Babëzia për shezlonge në Ksamil, plazhi mbushet me rërë gëlqerore për të zgjeruar sipërfaqen. Ja cili është rreziku për shëndetin.

Në Ksamil, përgatitjet për sezonin turistik të verës kanë filluar, me përpjekjet për zgjerimin e sipërfaqes së plazheve. Rreth 1200 metër kub rërë gëlqerore...