Tag: Covid

Browse our exclusive articles!

Greqi/Regjistrohen 103 vdekje, 702 të intubuar, 5,087 raste të reja me Covid në 24 orët e fundit

EODY bëri të ditur se rastet e reja të konfirmuara laboratorike me koronavirus të regjistruar në 24 orët e fundit janë 5087, nga të...

Greqi/Regjistrohen 708 të intubuar, 81 të vdekur, 5523 raste të reja me Covid në 24 orët e fundit

  EODY bëri të ditur se rastet e reja të konfirmuara laboratorike me koronavirus të regjistruar në 24 orët e fundit janë 5523,nga të cilat...

COVID-19 në Greqi, 3.526 të infektuar dhe 79 viktima gjatë 24 orëve të fundit

Është rritur ndjeshëm numri i të intubuarve në ICU, duke tejkaluar barrierën prej 700. Sipas të dhënave të reja të EODY, në 24 orët...

Greqi/Regjistrohen 7,486 rastet e reja të koronavirusit, 664 të intubuar, 88 vdekje në 24 orët e fundit

EODY bëri të ditur se rastet e reja të konfirmuara laboratorike me koronavirus të regjistruar në 24 orët e fundit janë 7486 , nga...

Greqi/ 104 vdekje në 24 orët e fundit, 657 të intubuar, 6677 raste të reja

EODY bëri të ditur se rastet e reja të konfirmuara laboratorike me koronavirus të regjistruar në 24 orët e fundit janë 6677, nga të...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...