Tag: Adriatik Lapaj

Browse our exclusive articles!

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Adriatik Lapaj: Shqipërisë i duhet pluralizëm elitar, epoka e pluralizmit politik mbaroi

  Adriatik Lapaj është aktiv me mendimet e tij lidhur me çështje të rëndësishme të politikës dhe përditshmërisë së shqiptarëve, me anë të daljeve televizive...

Adriatik Lapaj: “Nënën Shqipëri duhet ta duam 365 ditë në vit”

  Adriatik Lapaj, aktivist i cili sëbashku me "Nisma e Luleve" zhvillon aksione për pastrimin e detit Jon nga papastërtitë dhe nga gomat. Nga Kanali i...

Çfarë “peshe” i hoqi nëndetit të Ksamilit Tik Lapaj?

Me ekipin e Nismës së Luleve dhe Saranda "Diving Center" siç ishte lajmëruar paraditen e sotme u zhvillua aksionin nr. 23 për pastrimin e...

Adriatik Lapaj: Çfarë po bëjmë kështu?!

  Adriatik Lapaj me anë të një postimi në Facebook ngre pyetjen: "Çfarë po bëjmë kështu?!". Lapaj kthehet pas në fëmijërinë e tij për të...

Popular

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Skulptori Odise Papa, krijuesi i jetës së pandjeshme, mjeshtër i gdhendjes artistikisht të mermerit….(Video)

Nga Shpresa Dine Odisea Papa, është skulptori sarandiot, që njihet...