Për romët e Cukës edhe ky dimër pritet të jetë në kushte jetese të vështira

- Advertisement -

Dimri po troket, dhe madje pritet të jetë i vështirë, por për romët e Çukës, bashkia Sarandë, asnjë shpresë për përmirësimin e kushteve të jetesës. Prej 20 vitesh rreth 7 familje rome, që në numër llogariten rreth 50 banorë, ku secila prej tyre ka edhe fëmijë, jetojnë në kushte skandaloze, të vështira, në mjediset e godinës që dikur ka sherbyer si kinoteatër për Cukën. Edhe për ish kryeplakun e këtij fshati situata është e rëndë.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...