Mungesa e sigurisë në shkollë ka çuar sot në bojkot një pjesë të nxënëave të klasave të gjashta në shkollën Adem Sheme në Sarandë(Video)

- Advertisement -

Sipas prindërve një nxënës 14 vjecar është kthyer në kërcënim për fëmijët e tyre.
Rasti i fundit është ai i një nate më parë, kur 14 vjecari ka shkuar në klasën e VI e duke kërcënuar nxënësit dhe mësuesen me një mjet të identifikuar sipas këtyre të fundit, si pistolet.
Ky nuk ka qen rasti i parë që fëmijët e kesaj shkolle kanë frike të hyjnë në mësim për shkak të kërcënimit dhe bullizmit. Por vetëm mengjesin e sotëm prindrit i janë drejtuar komisariat të policisë për të gjetur zgjidhje.Shkolla Adem Sheme është në rikonstruksion e sipër dhe nxënësit e saj janë transferuar në shkolla të tjera duke bërë mësim me nëwnës më të mëdhenj.Bojkotit të sotëm të mësimit nga fëmijët i janë bashkangjitur edhe disa mësues. Ndërsa prindrit thonë se nuk do ti sjellin fëmijët e tyre në shkollë pa pasur siguri më të lartë.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...