Arësim

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të vajzave, shkolla e mesme profesionale "Antonio Athanas", dega Hoteleri - Turizëm organizoj një aktivitet praktik...

“Antoni Athanas” me të gjitha kushtet për t’u kthyer në rajonale(Rudina Selimi Liçaj, intervistë)

Në 14 prill me orientim të MASH, ZVA Sarandë-Konispol-Delvinë dhe shkolla e mesme profesionale Ekonomi-Hoteleri -Turizëm "Antoni Athanas" u organizua eventi “Dita e hapur”....

“Të njohim tregun e punës”, u organizua në Sarandë “Panairi Kombëtar Work & study, Edicioni i 14(Video)

U organizua në mjediset e shkollës së mesme Hoteleri - Turizëm “Antoni Athanas” në Sarandë “Panairi Kombëtar Work & study( Puno dhe studio) Edicioni...

Mungesa e sigurisë në shkollë ka çuar sot në bojkot një pjesë të nxënëave të klasave të gjashta në shkollën Adem Sheme në Sarandë(Video)

Sipas prindërve një nxënës 14 vjecar është kthyer në kërcënim për fëmijët e tyre. Rasti i fundit është ai i një nate më parë, kur...

Bill Gates i dhuron librin e tij të fundit durrsakes, Xhulia Kurti, fituese e vëndit të dytë në botë për …

Vetëm pak kohë më parë, studentja Xhulia Kurti e Universitetit të Durrësit u rendit e dyta në botë në konkursin prestigjioz “IAA mobilitython”, i...