Zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit të Bashkisë (Video)

- Advertisement -

Mesditën e së hënës u zhvillua mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak. Kjo mbledhje kishte të planifikuara përveç pikave të përmuajshme për ndihmën ekonomike edhe 1.P/Vendim “ Për miratimin e dhënies me qira të pasurisë lloji ndërtesë “ Lokal Sos “ me sipërfaqe totale 247 m2, zonë kadastrale 8641, në pronësi të Bashkisë Sarandë “.2. P/Vendim“Për miratimin e dhënies me qira të pasurisë lloji ndërtesë“Lokal Riviera”me sipërfaqe totale 338 m2, zonë kadastrale 8641, në pronësi të Bashkisë Sarandë”.
3. P/Vendim “ Për miratimin e dhënies me qira të pasurisë “ Njësi shërbimi”, pronë e Bashkisë Sarandë”.Ndërkohë në këtë mbledhje ishte në rend dite edhe -Raport mbi punën e Policisë Bashkiake për vitin 2021.-Rezolutë për rishikimin e hartës së re gjyqësore referuar Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Sarandë. Për vetë rendin e ditës me pika të nxehta dhe diskutimeve nga këshilltarët mbledhja zgjati disa orë.

 

 

 

 

Shperndaje artikullin

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...