Video: Në pak minuta Saranda në vitin 1991, “Trubullira”, “Kampi i punëtorëve”, grupi i valleve të Ansamblit “Butrinti”.

- Advertisement -

Sot po ju prezantojmë një video mjaft interesante të Sarandës të vitit 1991. Në të ju do të shihni Lagjen “Kodër”, “Trubullirën”, në krah të hotel “Turizmi”, “Kampin e Punëtorëve”, por edhe pamje te tjera të Sarandës dhe më pas ju do të ndiqni një interpretim nga dy valltarëve të njohur të Ansamblit “Butrinti”, koreografi Fatmir Saraçi dhe valltari Petraq Zhupa të shoqëruar nga grupi i vajzave valltare Mimoza Lula etj dhe nga orkestra e Estradës Profesioniste të Sarandës, Thoma Gjoni, Adem Daci, Agim Halili, Pullumb Zote etj.
Ju urojmë ta ndiqni me kënaqësi dhe njëherësh duke kujtuar Sarandën e atyre viteve.

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Lamtumirë “Aktori i madh i roleve të vogla”, Lek Mosi (Video)

    Nga Vangjel Agora    Nëse ka qenë dikur...

Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë,...

80-vjetori i Çetës “Çamëria” nga Musa Kola

Sot përkujtohet 80-vjetori i krijimit të së parës çetë...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHËM, PO AQ SA I GUXIMSHËM (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi...