Video: Në pak minuta Saranda në vitin 1991, “Trubullira”, “Kampi i punëtorëve”, grupi i valleve të Ansamblit “Butrinti”.

- Advertisement -

Sot po ju prezantojmë një video mjaft interesante të Sarandës të vitit 1991. Në të ju do të shihni Lagjen “Kodër”, “Trubullirën”, në krah të hotel “Turizmi”, “Kampin e Punëtorëve”, por edhe pamje te tjera të Sarandës dhe më pas ju do të ndiqni një interpretim nga dy solistë të njohur të Ansamblit “Butrinti”, të shoqëruar nga grupi i vajzave valltare dhe nga orkestra e Estradës Profesioniste të Sarandës, Thoma Gjoni, Adem Daci, Agim Halili, Pullum Zote etj.
Ju urojmë ta ndiqni me kënaqësi dhe njëherësh duke kujtuar Sarandën e atyre viteve.

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Lamtumirë “Aktori i madh i roleve të vogla”, Lek Mosi (Video)

    Nga Vangjel Agora    Nëse ka qenë dikur...

Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë,...

80-vjetori i Çetës “Çamëria” nga Musa Kola

Sot përkujtohet 80-vjetori i krijimit të së parës çetë...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHËM, PO AQ SA I GUXIMSHËM (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi...