Urime të ngrohta të qytetarëve sarandiot për Vitin e Ri 2023 (Video)

- Advertisement -

Ditën e djeshme me kamerën tone shëtitëm nëpër mjedise të ndryshme nëpër Sarandë dhe intervistuam njerëz të thjeshtë të grupmoshave të ndryshme të cilët dhanë urimet e tyre për Vitin e Ri 2023 që po vjen. Ajo që ra në sy në fjalët e tyre ishin një togfjalësh që pothuajse ei thanë të gjithë qytetarët që u prononcuan para kamerës . Ato ishin: Fjala, shëndet, dashuri dhe paqe. Edhe sarandalife.al uron të gjithë sarandiotët kudo që ndodhen, brënda apo jashtë shtetit me këtë tog fjalësh.

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Lamtumirë “Aktori i madh i roleve të vogla”, Lek Mosi (Video)

    Nga Vangjel Agora    Nëse ka qenë dikur...

Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë,...

80-vjetori i Çetës “Çamëria” nga Musa Kola

Sot përkujtohet 80-vjetori i krijimit të së parës çetë...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHËM, PO AQ SA I GUXIMSHËM (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi...