Tetori Rozë, Muaji i Ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit

- Advertisement -

Në kuadër të “ Tetorit rozë”, muajit të depistimit për kapjen e menjëhershme të Kancerit të Gjirit, Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor Delvinë  ka organizuar një sërë veprimtarish për rritjen dhe ndërgjegjësimin  e sa më shumë grave për diagnostikimin e hershëm të kancerit të gjirit. Të organizuara nga institucioni me një grup grash, udhëtuan drejt spitalit të Gjirokastrës për të kryer mamografinë. Me me lulen rozë në duar,me dëshirën  e madhe për të jetuar ato përcollën mesazhe kuptim plot për jetën. Sepse jeta është  e bukur si një  lule, ndaj duhet luftuar për ta patur dhe jetuar atë. Të bashkohemi në luftën kundër kancerit të gjirit! Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor  Delvinë fton të gjitha gratë të kryejnë kontrollin e gjirit. Mamografia dhe eko e gjirit ofrohet falas! Kontaktoni me mjekun tuaj të familjes! Mos harroni!! Kanceri I gjirit kurohet! Mjafton të diagnostikohet në kohë.

/sarandalife.al/

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...