Te Vera Çeço – Nga Majlinda Qilimi

Modeli më i mirë i një gruaje që suksesin e biznesit të vet e ka krijuar përmes punës së palodhur, vullnetit dhe këmbënguljes.
Në fabrikën e bimëve medicinale që ajo drejton grumbullohet dhe përpunohet lënda e parë e shumë produkteve medicinale të cilat eksportohen edhe jashtë vendit.
Zonjës Vera Çeço i urojmë shëndet dhe mbarësi në punën e saj!
Mbetet motiv për të gjithë ata njerëz që e duan punën dhe që suksesin e kërkojnë dhe e gjejnë në vendlindjen e tyre.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...