Tag: Plazhi i Krorezës

Browse our exclusive articles!

Plazhi i Krorëzës: Një parajsë në bregdetin shqiptar ( VIDEO )

Me siguri nuk është një plazh shumë i dëgjuar për shumicën e turistëve shqiptërë dhe të huaj, dhe aq më pak i vizituar. Plazhi...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...