Tag: Përmbytje

Browse our exclusive articles!

Dy ditë pas përmbytjeve nga Vjosa, në terren nuk ka asnjë komision vlerësimi për dëmet

Dy ditë pas përmbytjeve të Vjosës, në terren ende nuk ka dalë asnjë komision vlerësimi për dëmet e shkaktuara. Të dhënat zyrtare të dëmeve mungojnë,...

Konispol/ Lumi Pavël del nga shtrati e përmbyt 5 mijë rrënjë mandarinash

Lumi Pavël në Konispol ka dalë nga shtrati duke përmbytur 5000 rrënjë mandarinash. Kjo është hera e tretë që përmbytja është kaq masive dhe dëmtuese....

Moti i keq shkakton probleme në Lazarat

Moti i keq përgjatë natës ka krijuar probleme në Bashkinë e Gjirokastrës. Gjatë natës së kaluar ka dalë nga shtrati përroi i Lënxës, në fshatin...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...