Tag: Muzinë

Browse our exclusive articles!

ARRSH: Kujdes në Muzinë, ka rënie guresh dhe inertesh në rrugë

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se si pasojë e reshjeve të shiut me intensitet në Gramsh-Kodovjatj, në Qesarat, tek arrat në Lazarat dhe në Qafë...

Rrapet në “Vendin e thëllëzave” Muzinë

Muzina, vendi i ngritur në këmbët e malit Stugarë, ose “Anil”, siç i thonë muzinjotët, është emri më i dëgjuar në Shqipëri, falë vendkalimit...

Popular

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Skulptori Odise Papa, krijuesi i jetës së pandjeshme, mjeshtër i gdhendjes artistikisht të mermerit….(Video)

Nga Shpresa Dine Odisea Papa, është skulptori sarandiot, që njihet...