Tag: Livadhja

Browse our exclusive articles!

Këshilli Bashkiak i Finiqit, çfarë u diskutua në mbledhje?

Nën kryesinë e Ziso Nasho, Këshilli Bashkiak i Finiqit u mblodh ditën e djeshme, më 02.12.2021 në orën 11:00 paradite pranë zyrës së këshillit...

Pse u dezinfektuan shkollat e Livadhjas dhe të Dërmishit?

Duke parë rritjen e rasteve  ditët e fundit, bashkia Finiq ka marrë masa, duke kryer dezinfektim në të gjitha klasat dhe ambientet publike, në...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...