Tag: Bledi Çuçi

Browse our exclusive articles!

Bledi Çuçi/Krimet mjedisore do të denoncohen edhe në “Komisariatin Dixhital”

Në aplikacionin e “Komisariatit Dixhital” është shtuar një rubrike e re për të denoncuar lloje të ndryshme të krimeve mjedisore. Gjatë një takimi të...

Bashkia Sarandë pjesë e nismës së regjistrimit të adresave

  Bashkia Sarandë bën thirrje për të regjistruar adresën e banimit në E-Albania ose në zyrën e Gjendjes Civile pranë bashkisë. "Regjistroni adresën e banimit në...

HAP PAS HAPI/ Rruga si mund të futeni nga telefoni dhe të regjistroni adresën tuaj të saktë

Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi u bëri thirrje sot qytetarëve që të verifikojnë adresën e saktë të banimit, pasi në të kundërt nuk do...

Çuçi mesazh qytetarëve: S’do të merrni shërbime nëse nuk konfirmoni adresat e sakta të banimit

Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi bëri me dije hapjen e fushatës për regjistrimin e saktë të adresave të shtetasve shqiptarë. Në një takim me...

Projekt buxheti 2022/ Bledi Çuçi: ” Do të rikonstruktohet Komisariati i Policisë Sarandë dhe përfundon investimi në Qafë-Botë

Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi premton rikonstruksion në 3 godina komisariatesh dhe një pikë kalimi kufitar. “Do të realizojmë edhe investime në infrastrukturë. Komisariatet vendore...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...