Tag: Autoriteti Rrugor Shqiptar

Browse our exclusive articles!

23.6 milionë euro shtesë për Kardhiq-Delvinë – Autoriteti Rrugor Shqiptar shpalli 2 tenderët në fund të muajit dhjetor

Aksi rrugor Kardhiq-Delvinë kërkon të tjerë fonde për t’u përfunduar, ndërkohë që 3 ditë përpara mbylljes së vitit 2021 Autoriteti Rrugor Shqiptar ka hapur...

ARRSH:Tregoni kujdes, ka rrëshqitje dherash e gurësh nëpër rrugë

Rreshje me densitet mesatar kanë përfshirë të gjithë vendin. "Në rrugën Sarandë - Ksamil janë shkaktuar rrëshqitje dherash dhe gurësh. Rrëshqitje e dherave dhe gurëve ka...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...