Shpërthimi i hotelit në Sarandë, e pëson biznesi pranë: 30 mijë euro dëm(Video)

- Advertisement -

Hedhja në erë me një sasi të konsiderueshme tritol e hotel “Bizantit” në Sarandë, ka shkaktuar dëme materiale të shumta në të gjithë zonën buzë detit.

Këtë restorant e ndante me hotel “Bizantin”vetëm një gardh druri. Dëmet materiale aty janë në çdo m2. Puna për të shpëtuar çfarë të mundeshin dhe të restauronin pjesën tjetër nisi që ditën e shkatërrimit.Deri më tani administratori i këtij restoranti ka restauruar fasadat, ndërsa nga përllogaritjet e deritanishme nga kostoja totale e rindërtimit do të shkojë në 30 mijë euro, shprehet biznesmeni Ilir Pepa për dëmet në restorantin e tij Apeli i bizneseve u shkon autoriteteve ,për kompesim të dëmit në mënyrë që të kenë mundësinë të hapin subjektet e tyre për nisjen e sezonit turistik.Bizneset në vijë të parë janë të parët që çelin sezonin turistik në datën 1 maj, por pas shpërthimit që shkundi Sarandën nuk ka një datë për hapjen e këtyre bareve dhe restoranteve.

 

 

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...