Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

- Advertisement -
Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e saj artistik, do të  përfaqësojë Sarandën në fillim të muajit maj në një takim kulturor – artistik, në Serbi, ku do të jenë pjesmarës dhe grupe të tjera artistike nga shtetet e Ballkanit.
Në përmbajtje të repertorit ky grup artistik ka pjesë instrumentale, valle te tabanit popullor.
Në repertor grupi i violinave ka dhe një pjesë instrumentale të shkëputur nga kolona zanore e një filmi të njohur serb.
Grupi artistik i drejtuar nga koordinatorja Maria Demiri dhe me drejtues artistik Zamir Brinjën, dha në sallën e rikontruktuar bukur të Bashkisë së Sarandës një pjesë të repertorit që do të shfaqi në Serbi. Kryetari i Bashkisë, z.Adrian Gurma e falenderoj grupin artistik që promovuan të parët këtë sallë të bukur dhe ju uroj atyre suksese në këtë aktivitet. Për të pranishmit u dhanë disa nga numurat artistik të koncertit për në Serbi.
Një falenderim të veçante duhet thënë pë kryetarin aktual të bashkisë Sarandë z. Adrian Gurmen, i cili në fund të mandatit të tij si i Pari i Sarandës, i jep institucionit, artit por edhe më gjërë një sallë tepër moderne dhe funksionale.

Shperndaje artikullin

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...