Sejmen Gjokoli: KËNGA E TENOS..(Video)

- Advertisement -

Në pak radhë një botë e tërë.
Vetëm rapsodët e vërtetë mund ta shprehin në këngë ndjesinë që ndjejnë nga takimi me miq të këngës e të shpirtit.
Herë-herë bëhen edhe vet këngëtarë për ta thënë edhe me “fjalë” polifonike mesazhin që duan të përcjellin.
Dhe ne që, pas Teno Lonës, rapsodit, vet vihemi në komandë për iso.

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...