Përfundon riparimi dhe mirëmbajtja e urave në fshatrat Rumanxa dhe Karroq, bashkia Finiq.

- Advertisement -

Punimet për riparimin e urave në fshatrat Rumanxa dhe Karroq, përfunduan me sukses nga ekipi i punëve publike dhe infrastrukturës rrugore, bëhet publike ditët e fundit në faqen e bashkisë Finiq. Këto ura janë mjeti i domosdoshëm pasi shërbejnë për të lidhur banorët e këtyre fshatrave me rrugët kryesore.
Në fshatin Karroq u riparua një pjesë e madhe e urës së dëmtuar. Me këtë investim, u krye çmontimi i një pjese të kuvertës së vjetër prej druri dhe ndërtimi i një pjese të re të urës, me qëllimin e vetëm lidhja e këtij fshati me rrugën navionale, për t’i shërbyer banorëve vendas.
Komuna Finiq iu përgjigj menjëherë kërkesës së duhur të bashkësisë lokale dhe zbatoi këtë ndërhyrje radikale riparimi të këtyre urave me synimin e vetëm zgjidhjen e një problemi shqetësues të përhershëm të banorëve të këtyre zonave.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...