NDRYSHIMI I MENJËHERSHËM I KUSHTEVE TË MOTIT…. BASHKIA REAGON PER PASTRIMIN E KANALIZIMEVE

- Advertisement -

 

Nisja e shirave dhe përkeqësimi i motit të këtij tetori kanë qenë reaguese për strukturat përkatëse të Bashkisë Sarandë. Vecanërisht kujdes është treguar këto ditë duke ndërhyrë për pastrimin e kanalizimeve të ujërave të bardha në rrugë me qëllim parandalimin bllokimin e tyre.Kjo masë ka qenë e domosdoshme për të mos lejuar dhe parandaluar çdo situatë emergjente që mund të krijohet në rrugët e qytetit.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...