Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë, me kolegë të Bashkive nga i gjithë Qarku i Vlorës dhe të zgjedhur në krye të Këshillave Bashkiakë, me praninë e Kryetarit të Këshillit të Qarkut, Prefekti i Qarkut Vlorë dhe drejtuesve të Projektit “Bashki të Forta”, mbështetur nga Agjencia Zviceriane për Zhvillim e Bashkëpunim (SDC), lidhur me manaxhimin e mbetjeve, arsimin parashkollor, përfshirjen e gruas në politikë, funksionalitetin e Këshillave Bashkiakë, si dhe rritjen e performancës së Bashkive.
  Diskutuam mbi projektin, prezantuam praktikat tona, si dhe problematikat që kemi hasur në ofrimin e shërbimeve më të mira në nivel vendor.
Produkti final i këtij takimi, ishte Nënshkrimi i “Marrëveshjes së Mirëkuptimit” mes nesh dhe Projektit “Bashki të Forta”.

Shperndaje artikullin

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...