Mjeshtri i Madh Ndërkombëtar në Shah, Erald Dervishi, simultane në Sarandë

- Advertisement -

Në përfundim të Festivalit Mbarëkombëtar të Shahut Saranda 21 paraditen e së dielës u zhvillua dhe një simultane me Mjeshtrin e Madh Ndërkombëtar, Erald Dervishi. Në këtë simultane, e vecantë për qytetin tonë morën pjesë fëmijë të talentuar e të apasionur në këtë lojë si dhe qytetarë të ndryshëm. Kjo tregon pasionin dhe traditën e bukur që ka qyteti ynë për lojën magjike të shahut, që shumë bukur mund të quhet “ Gjimnastika e trurit”.

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...