Ekipi i Tiranës fitues i Festivalit Mbarëkombëtar të Shahut Saranda 21

- Advertisement -

Nga data 2 deri në 10 tetor në Sarandë u zhvillua në Sarandë Festivali Mbarëkombëtar i Shahut Saranda 21. Pas përfundimit të këtij Festivali ditën e diel u shpall ekipi fitues. Kampion u shpall ekipi i Tiranës. Ky ekip cilësohet mjaft i fortë pasi në përbërje të tij ka 3 lojtarë të ekipit Kombëtar. Pjesëmarrës në Festivalin Mbarëkombëtar të Shahut Saranda 21 ishin 14 ekipe: 9 ekipe nga Shqipëria, ndër të cilët 2 nga Saranda, 3 ekipe nga Kosova, si dhe 2 ekipe nga Maqedonia e Veriut. Festivali Mbarëkombëtar i Shahut nga 2-10 tetor në Sarandë dëshmoi për nivelet ku ka arritur ky sport në hapësirën shqiptare dhe për ardhmërinë e tij.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...