Ministrja Kushi: “Zysh Harikla e Finiqit, vlerë për arsimin “

- Advertisement -

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Evis Kushi vlerësoi sot kontributin e mësuese Hariklës.

Zysh Harikla është një mësuese model në zonën e Finiqit, e cila jep me shumë pasion prej 29 vitesh lëndën e biologjisë, si në gjuhën shqi­pe ashtu edhe në gjuhën greke.

“Zysh Harikla është një mësuese model në zonën e Finiqit, e cila jep me shumë pasion prej 29 vitesh lëndën e biologjisë, si në gjuhën shqi­pe ashtu edhe në gjuhën greke.

Me disa specializime jashtë vendit, si dhe zotëruese e shka­llës së parë të kua­lifikimit me vlerësi­min “shumë mirë”, ajo është gjithashtu Kryetare e Rrjetit Profesional për lëndët Biologji dhe Kimi në zyrën vendore ars­imore Finiq-Dropull.

Faleminderit zysh Harikla për përkushti­min dhe vlerat e larta profesionale e qytetare që përcjell çdo ditë tek nxë­nësit e tu, prindërit dhe gjithë kolegët­!”, shprehet Ministrja Kushi.

/sarandalife.al/

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...