Mendimi tuaj për këngëtaren e grupit polifonik të Himarës, Katerina Beleri

- Advertisement -

Në aktiviteti e organizuar nga Bashkia Sarandë kushtuar legjendës së këngës himariote, Neço Muka, ishte i ftuar dhe grupi polifonik i Himarës me solisten e mirënjohur Katina Beleri. Cili është mendimi juaj për këtë këngëtare.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...