Atleti Alush Çukari sot nis distancën Sarandë – Vlorë

Nismën për të përshkuar rrugët e atdheut me këmbë nuk e kanë ndalur atletin sarandjot Alush Çukari në misionin e vet. Mëngjesin e kësaj të hëne në orën 08.30 atleti Alush Cukari do të nisë Maratonën e tij Individuale në distancën Sarandë – Vlorë. Për këtë atleti do të ndjekë rrugën nga Bregdeti duke kaluar nga Qafa e Llogarasë. Në vrapim atleti do të filmohet.
Atleti Alush Çukari në distancën Sarandë – Vlorë mbeshtetet nga Bashkia Sarandë, nga Kryetari Adrian Gurma, Intermedica me Vasil Llajo Renato Dhima, Asaf Stroka Kryetari i Këshillit Bashkiak Sarandë, Drejtori i Ujësjellës – Kanalizime, Sheme Lulo e Rustem Duka Drejtor i Sherbimeve Publike,
“Viktoria” Këmbime Valutor “Rruga e Flamurit” afër Zyrës së Punës dhe Thodhori Miho.
Urime dhe suksese atletit Alush Çukari !

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...