Me aktorin Anastas Nika në ciklin “Pak dritë” (Video).

- Advertisement -

sarandalife.al do të filloje një cikël me pjesë të interpretuara nga aktori  Anastas Nika, 15 vite më parë. Cikli nga realizuesit e tij u quajt “Pak dritë”. Janë një sërë interpretimesh të realizuara në muajt shkurt të v. 2008 në disa mjedise të Sarandës, në bazë të tematikës së trajtuar. Anastas Nika ka mbaruar Akademinë e Arteve në Tiranë dhe për një kohë të gjatë ka qënë aktor në Estradën Profesioniste të Sarandës. Mjaft pjesë teatrale dhe aktivitete artistike mbajnë vulën e tij si regjizor. Në rrugën e tij artistike ecën djali i tij, mjaft i talentuar, Eno Nika i cili edhe ky si babai mbaroi Akademinë e Arteve në Tiranë.  Sot do të transmentojmë një nga perlat e këtij cikli i titulluar “O moj Shqipni”. Shikim të këndshëm.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...