Interpretim brilant i aktorit Anastas Nika “Hakërim”i Ali Asllanit(Video)

- Advertisement -

Aktori Anastas Nika vjen sot para jush me një pjes që nuk e humbet asnjëherk aktualitetin të realizuar nga Ali Asmmani, “Hakërim”. Anastasi e bie këtë pjesë me të gjithë forcën dhe vrullin që përmban ajo në vetvete, duke bërë që ta ndjekësh me kënaqësi. Pak vargje nga poema “Hakërim” e Ali Asllanit të interpretuara bukur nga aktori Anastas Nika.

Dallavere nëpër zyra, dallavere në pazar,

Dallavere me të huaj, dallavere me shqiptar,

Vetëm dallavere, dallavere dhe në dëm të këtij vëndi ,

Që ju rriti që ju ngriti,

Që ju ngopi , që ju dëndi

Shikim të këndshëm.

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...