KRYEMINISTRI RAMA: PERFUNDON LOTI 5 I RRUGES KARDHIQ – DELVINE

- Advertisement -

Kryeministri Edi Rama ka bërë sot publike pamje të reja nga rruga Kardhiq – Delvinë, vepër kjo me shumë rëndësi për rajonin ndërsa pritet të përfunfojë në nisje të sezonit turistik 2022. Kjo rrugë do të shkurtojë distancën Sarandë – Tiranë dhe anasjelltas me tre orë. “Përfundon plotësisht Loti 5 i Rrugës Kardhiq-Delvinë me gjithë veprat e artit (tombino rrethore, tombino box, mure mbajtëse e pritëse, një urë, një nënkalim) Po punohet intensivisht edhe në lotet e tjera të këtij projekti për të shkurtuar kohën e udhëtimit drejt bregdetit të jugut e për të nxitur zhvillimin e mëtejshëm të turizmit”, përfundon statusin në faqen e tij zyrtare, kryeministri Edi Rama, ndërsa bën publike foto nga punimet.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...