Këngë për Skënderbeun nga gupi polifonik” Saranda”( Video)

- Advertisement -

Një këngë shumë të bukur, kushtuar Heroit tonë Kombëtar, Gjergj Kastriot Skënderbeut me tekst të Lefter Çipës, ka kënduar grupi polifonik me nivel shumë të lartë interpretimi “Saranda”. Marës Sefer Muho dhe Lushi Këraj, kthyes i këngës është Elidon Lona, hedhës i këngës nga Boro Begalla. Kjo këngë është realizuar nga studio “Kodhelaj”.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...