Greqi: Një grua me Omicron vdiq në ICU të Evangelismos, ajo kishte një sëmundje të rëndë themelore

- Advertisement -

Humbet jetën një grua me sëmundje të rënda themelore, e cila për këtë arsye u shtrua në spital në Evangelismos . Por më vonë, ndërsa ishte në spital, ajo u infektua me mutacionin Omicron të koronavirusit, fillimisht me simptoma të lehta. Simptomat, për shkak të gjendjes së saj të vështirë shëndetësore, shpejt u përkeqësuan. Për pasojë, ajo u shtrua në ICU me goditje septike. Raportohet se ishte rasti i parë i konfirmuar i një pacienti të shtruar në ICU me llojin e ri të mutacionit të koronavirusit, omicron. Rasti i gruas fatkeqe dëshmon se sa të pambrojtur janë të moshuarit dhe të pambrojturit ndaj koronavirusit, edhe në formën më të lehtë të sëmundjes.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...