Fillim i mbarë për këtë vit nga atleti sarandiot, Alush Çukari(Video)

Majlinda Qilimi
Atleti sarandiot Alush Çukari përshkoi sot me vrap rrugën Sarandë – Delvinë.
I motivuar nga figura e aktores Hajrie Rondo e në kujtim të veprës së Saj, atleti ndërmori këtë inisiativë e cila u përkrah edhe nga Sektori i Kulturës dhe Sportit në Bashkinë Delvinë.
Duke e falenderuar Alush Çukarin i urojmë suksese të mëtejshme e arritje sa më të larta në atletikë!

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Lamtumirë “Aktori i madh i roleve të vogla”, Lek Mosi (Video)

    Nga Vangjel Agora    Nëse ka qenë dikur...

Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë,...

80-vjetori i Çetës “Çamëria” nga Musa Kola

Sot përkujtohet 80-vjetori i krijimit të së parës çetë...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHËM, PO AQ SA I GUXIMSHËM (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi...